Met droefheid moeten wij jullie in kennis stellen van het plotseling overlijden van Piet Kuijpers op 24 maart 2024 in de leeftijd van 88 jaar.
Piet heeft circa 12,5 jaar bij het Korps gediend en was veteraan.

Namens het bestuur COM Noord-Brabant en alle Korpsvrienden van Piet condoleren wij zijn vrouw Dorothy, zijn kinderen en kleinkinderen en wensen hierbij dat zij de kracht vinden dit verlies een gepaste plaats te geven.
Piet had enkele wensen waaronder het verstrooien van zijn as op zee en liefst vanaf de Zr. Ms. Karel Doorman.

Onlangs was de crematie van Piet Kuijpers. Piet ging op 16jarige leeftijd bij het Korps en werd al snel tamboer. Hij heeft alle zeeēn bevaren en was Nieuw Guineaveteraan. Een mooie dienst met uiteraard veel muziek van de marinierskapel.

U kunt hier de rouwkaart inzien (klik hier)

Namens COM Noord-Brabant,

De vicevoorzitter