Bergen op Zoom, 24 januari 2024

Beste Korpsvrienden,

            Het COM (Contact Oud en actief dienende Mariniers) is een landelijke vereniging voor ALLE Mariniers. Veelal wordt het COM (ten onrechte) afgeschilderd als een club van oude mannen, maar daar gaat verandering in komen!
Inmiddels zijn verschillende werkgroepen in een gevorderd stadium bezig een geheel vernieuwd imago op te bouwen genaamd; “Stip Op De Horizon” en streeft men ernaar dit medio dit jaar te mogen presenteren.

Het COM is onderverdeeld in regionale afdelingen. Het bestuur van de afdeling COM Noord-Brabant is naarstig op zoek naar bestuursleden. De ontwikkelingen binnen COM Nederland waarbij gekeken wordt naar o.a. de werkwijze, verjonging, naamstelling en imago zullen ongetwijfeld een beroep gaan doen op de regionale COM-afdelingen en dus ook die van COM Noord-Brabant.

Momenteel bestaat het bestuur uit de voorzitter, vicevoorzitter, penningmeester en een lid algemene zaken. Het bestuur wil graag in contact komen met enthousiaste mannen die het Korps een warm hart toedragen en bereid zijn hun enthousiasme ten dienste te stellen.

Afhankelijk van ieders kennis, kunde en interesse kan gekeken worden welke taken het best daarbij aansluiten.

Wij hopen dat deze oproep u aanspreekt en zien met veel belangstelling uw reactie tegemoet.

Namens het bestuur COM Noord-Brabant,
Wim F. Berserik, vicevoorzitter
vicevoorzitter@comnoordbrabant.nl
Telefoon: 0631918174