Uitnodiging 70-jarig bestaan COM Eindhoven

zaterdag 4 november om 14:00 uur.
Bij inloophuis “De Treffer”
Smitsstraat 17 Eindhoven
26 oktober 2023 is het precies 70 jaar geleden dat COM Eindhoven het daglicht zag.

Wij willen alle leden van harte feliciteren. Natuurlijk heeft U dit mede mogelijk gemaakt. Vanwege andere activiteiten hebben we het vieren van dit jubileum, wat moeten doorschuiven.

Op zaterdag 4 november 2023 willen wij, samen met U en uw partner, onder het genot van een klein hapje en drankje, hierbij stil staan. U bent, samen met uw partner, van harte uitgenodigd vanaf 14:00 uur. Wij proosten dan op ons 70jaar jubileum. Voor ieder lid is er een leuk aandenken gemaakt. Een echt collectors item.

Wilt u a.u.b. laten weten met hoeveel personen wij u kunnen verwachten. Uw deelname kunt u bekendmaken bij de secretaris van de onderafdeling COM Eindhoven, de heer Toon Blommers a.blommers64@upcmail.nl

Graag tot ziens!