Hulpfonds Oud Mariniers

Beste Korpsvrienden,

Enkele maanden geleden is een (landelijk) fonds opgericht om oud mariniers die het wel kunnen gebruiken eens een dagje mee uit te nemen. Denk daarbij aan een bezoekje aan hun oude kazerne, museumbezoek of gewoon een dagje uit naar eigen keuze met een begeleider die hem die dag ophaalt, begeleid die dag en ook weer thuisbrengt, het fonds vergoedt de kosten voor die dag.

In de paar maanden dat het Fonds bestaat hebben begeleiders al verschillende oud mariniers een leuke dag kunnen bezorgen. Momenteel heeft het fonds al 20 begeleiders over het hele land verspreid, die deze dankbare taak op zich hebben genomen. Denk er zelf ook eens over na om begeleider te worden?!

Het COM Noord-Brabant mag hier natuurlijk ook gebruik van maken.  Kent je een oud Marinier die in isolement zit of daarin dreigt te geraken of niet zelfstandig ergens naar toe kan, dan kunt je hem aanmelden bij onderstaand mail adres. Bedenk hierbij wel dat betrokkene hiervan af weet!

Of bezoek onze groep op Facebook via deze link https://www.facebook.com/groups/843153613595090

of mail naar martien1665@gmail.com