Beste Korpsvrienden,
Uw bestuur wenst u allen een gezond en voorspoedig 2023.


Dat al uw wensen en verlangens bewaarheid worden en dat u ook dit jaar van ons mag verwachten dat wij interessante en gezellige bijeenkomsten en evenementen organiseren.
Het blijft jammer dat wij er nog niet in geslaagd zijn een secretaris aan te trekken. De onlangs tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering aangestelde secretaris heeft zich om persoonlijke redenen teruggetrokken. Uw bestuur blijft actief op zoek naar een secretaris. Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan even contact op met Wim Berserik (vicevoorzitter@comnoordbrabant.nl).


Algemene Leden Vergadering 2023 annex Nieuwjaarsreceptie

Binnenkort zullen wij u informeren over de aanstaande ALV (Algemene Leden Vergadering) welke wij willen combineren met een Nieuwjaarsreceptie. Bedoeling is dat de aanwezige leden hun vergadering houden terwijl daarnaast (letterlijk in een andere ruimte dus) uw partner voorzien wordt van de nodige versnaperingen. Na afloop van de vergadering voegt u zich weer bij uw partner waarna we gezamenlijk van wat lekkere hapjes zullen genieten.
Dus neem uw partner mee!

Wij zullen u regelmatig via de website en mail op de hoogte houden van de ontwikkelingen qua planning en locatie.

Namens het bestuur COM Noord-Brabant,

Met vriendelijke Korpsgroet,
Wim F. Berserik
Vicevoorzitter COM Noord-Brabant
vicevoorzitter@comnoordbrabant.nl