Onze reünie op 17 december 2022 in Tilburg mag gerust gezien worden als een groot succes. Met een opkomst van zo’n 100 deelnemers oversteeg dit onze verwachtingen.

Helaas liet de catering ons in de steek. Was het de bedoeling dat de Blauwe Hap rond 12:15 uur geleverd zou worden, pas anderhalf uur later (ondanks ons herhaaldelijk telefoontje) werd deze gebracht. Pleister op de wond was wel dat de ingrediënten van goed kwaliteit waren wat door iedereen werd beaamd.

Dat zo’n inbreuk op het programma invloed had op de totale dagindeling was begrijpelijk. Verwachtingen waren gewekt en werden niet nagekomen. Je denkt alles in de hand te hebben maar -zoals gebleken- sommige zaken vallen buiten je invloedssfeer.

Het bestuur biedt daarom haar welgemeende excuses aan voor de vertraging en de irritatie die daardoor ontstond.

Hieronder enkele foto’s van de band en de stands (Korps riemen e.d. en Korps jacks en truien, etc.). De accommodatie in het Veteranen Centrum Hart van Brabant was onderverdeeld in twee afzonderlijke zalen welke met elkaar verbonden waren. Hierdoor konden de aanwezigen kiezen tussen de zaal met de band of de zaal waar men met elkaar rustig kon praten. Dat was ook de zaal waar de presentaties gehouden werden.

Onze dank gaat ook uit naar de beheerders en vrijwilligers van Hart van Brabant welke meer dan uitstekend werk hebben verricht!

Voor een impressie van deze dag klikt u hier!

Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om u namens het bestuur COM Noord-Brabant gezellige Kerstdagen toe te wensen.