Zolang wij ons kunnen herinneren draagt elke Marinier het Mariniersmuseum een warm hart toe. Nu is het zo dat de ANWB ieder jaar een verkiezing uitschrijft voor het leukste uitje van een bepaald provincie.

Vorig jaar en al heel wat jaren ervoor is het het Mariniersmuseum gelukt, absoluut met jullie steun, om in de top 3 te eindigen bij de leukste uitjes van Zuid Holland. Ook dit jaar kan er gestemd worden en daar hebben wij jullie hulp bij nodig

Het “leukste uitje van” is in Rotterdam en omgeving een felbegeerde nominatie en helpt ons het Korps Mariniers en haar immateriële erfgoed onder de aandacht van een groot publiek te brengen. Help ons en stem op het Mariniersmuseum als leukste uitje van Zuid Holland. Stemmen kan t/m 30 oktober.

Stemmen kan door direct op onderstaande afbeelding te klikken.:Namens het Mariniersmuseum hartelijk dank!