Wat in ’t vat zit verzuurt niet” dus uiteindelijk heeft ook de laatste Sobat met een lidmaatschap van circa 50 jaar COM zijn oorkonde uitgereikt gekregen. De oorkonde, dasspeld en een fles korpswijn werden aan Piet Hagenaars door bestuurslid Wim Berserik uitgereikt. 

Piet kon helaas niet aanwezig zijn tijdens de officiële uitreiking op 11 maart j.l. Piet, nogmaals van harte proficiat!

De uitreiking vond plaats bij Piet thuis waar onder het genot van een kano en een kop koffie anekdotes van vroeger werden opgehaald.

 

Zoals dat tussen mariniers vaker voorkomt, je komt elkaar tegen, herkent de gezamenlijke overeenkomst en raakt aan de praat. Dit overkwam ondergetekende ruim een jaar geleden.

Kortgeleden kwam de uitreiking van de oorkonde 50 jaar COM-lidmaatschap ter sprake en toen bleek dat deze Sobat nog nooit een oorkonde had mogen ontvangen terwijl hij al meer dan 62 jaar lid was van het COM. Daar moest iets aan gedaan worden, toch?

Vandaag 19 mei 2022 werd in huize Den Otter aan Overste bd Drs C (Cees) den Otter alsnog een oorkonde (>60+) uitgereikt. Ook de korps dasspeld en een fles korpswijn ontbraken niet.

Onder het genot van een punt appeltaart werden wederzijdse herinneringen opgehaald. Was het toeval dat beiden behoorden tot Marinier/Commando?

 

Beide heren van harte proficiat en ik hoop en verwacht u beiden over 10 jaar wederom te kunnen feliciteren met een volgende mijlpaal.

Namens het bestuur COM Noord-Brabant, Wim Berserik.