Procedure bestellen marinierskostuum

Marinierskostuum
Het marinierskostuum is een kostuum dat bedoeld is voor alle mariniers. Het kostuum is een afgeleide van het veteranenkostuum echter voorzien van een aantal unieke en subtiele mariniers kenmerken,

Kosten
Het kostuum, bestaande uit een broek en jasje, kost € 395,00.

Declareren
Voor veteranen bestaat de mogelijkheid om een bedrag van € 300,00 te declareren. Er moet dan wel worden deelgenomen aan 2 erkende veteranen bijeenkomsten.

Inmeten
Het betreft een maatpak. Voor veteranen worden door het land “inmeet momenten” georganiseerd. Niet-veteranen kunnen terecht in de winkel van de firma Moorman in Amstelveen.

Snelheid is geboden!
Binnenkort ontvangen alle veteranen – van alle krijgsmachtdelen – hier ook bericht over. Er zal dan een stormloop gaan ontstaan. Vandaar deze nieuwsbrief. Mariniers kunnen nu als eerste – zoals het hoort – een afspraak boeken! Waardoor iedereen zijn pak vóór begin mei – dan gaan alle evenementen weer beginnen – in huis heeft.

DRUK OP ÉÉN VAN DE ONDERSTAANDE KNOPPEN OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN:

Ik ben veteraan en maak graag een afspraak
Ik ben geen veteraan maar maak wel graag een afspraak
Let op: op de website kunt u doorklikken op “veteranenkostuum”. In de winkel geeft u aan dat het om een mariunierskostuum gaat.
EN VERDER:.
Succesvolle nieuwsbrief
Vorige weke donderdag is de eerste nieuwsbrief over het servicepunt gestuurd naar 4.658 leden. Meer dan de helft heeft de mail inmiddels gelezen. De mailing heeft geresulteerd in enthousiaste reacties en zelfs in extra aanmeldingen voor de voor het servicepunt benodigde vrijwilligers. Een mooi resultaat!Op de mailinglijst?
Van meer dan 1.000 leden is helaas geen e-mail adres bekend. Het zou mooi zijn als alle leden de nieuwsbrief gaan ontvangen. Stuur deze brief dan ook gerust door naar alle mariniers die u kent. Zij kunnen zich dan aanmelden met de onderstaande knop:
Ik wil de nieuwsbrief ontvangen