Help ons de afdeling overeind te houden

Beste sobats,

We kunnen na een letterlijk afstandelijke periode weer bij elkaar komen. Ook een aantal stilgelegde activiteiten kunnen weer worden hervat. Waaronder het vrijwilligerswerk, waarop het COM in feite drijft. Hoe is het daarmee gesteld in Brabant, wilt u wellicht weten. Ronduit gezegd: triest en treurig. Voor alle bij ons openstaande posten voor de commissie Lief en Leed en voor ons bestuur heeft zich NIEMAND gemeld. Dus kunnen we onze ambities niet waarmaken. Het lijkt erop dat niemand van u een taak op zich wil nemen om COM Brabant te laten doordraaien. Er is geen secretaris voor het Brabants bestuur. Er zijn veel te weinig mensen om in de commissie Lief en Leed alle aandacht te besteden aan uw mede-sobats die ziek zijn of een zwaar verlies hebben te verwerken. Er heeft zich voor de Algemene Bestuursvergadering (ALV) op 20 oktober in Gilze van de goed 600 leden amper een handvol sobats gemeld. Zo koersen we af op een ongekende neergang, die u ook niet zal bevallen. Maar kom dan eindelijk eens in actie, zoals mariniers dat bij alarm gewend zijn.

De vraag voor ons Brabants bestuur is: moeten we afschalen naar het minimum omdat u voor welke post dan ook geen enkele belangstelling toont. Of schudt dit alarm u wakker en meldt u zich alsnog. Wij hopen van harte het laatste.

 

Bestuur COM Noord-Brabant