Beste Brabantse Sobats,

Oproep om bij de herdenking in Sittard aanwezig te zijn met max 15 sobats vanuit Brabant.

Als je graag meegaat, het verzoek om je aan te melden en je opstapplaats ook aan te geven, zodat we weten, wie er op de opstapplaatsen staan.

Meld je aan bij de voorzitter van COM Noord-Brabant, voorzitter@comnoordbrabant.nl

Voorstel van het bestuur om met afvaardigingen vanuit het gehele land aanwezig te zijn bij de 55e verjaardag van het Mariniersmonument te Sittard op 20 november 2021. 

Het COM kan met maximaal 150 vertegenwoordigers deelnemen aan deze herdenking.

Piet Kruithof licht het voorstel toe. Het COM kan met maximaal 150 vertegenwoordigers deelnemen aan deze herdenking. Elke afdeling kan ca. 15 personen in COM-tenue leveren.  Transport wordt geregeld met bussen. Langs een 4-tal aanvoerlijnen rijden deze langs opstappunten naar Sittard. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. De herdenking staat inmiddels in de agenda van CKM en oud-CKM Mac Mootry.

Coördinatie ligt in handen van Peter Berckx.

Het officiële tenue is het COM-tenue.

De bus rijdt via Kapelle (Zeeland) naar ANWB Carpool, Vierwegen 1, 4421 RE Kapelle naar de carpoolplaats bij Hoogerheide aan de A-58 (zie bijlage) naar de volgende carpoolplaats/parkeerplaats bij de Praxis-Bouwmarkt, Ekkersrijt 4, 5692 DA SON en naar de opstapplaats voor de oud-Mariniers uit Weert is “parkeerplaats Roevenpeel” langs de A2 richting Maastricht  (De afzetplaats op de terugweg is aan de andere kant van de A2 nl. Meiberg.)
en eindpunt Sittard.

Tijden van de opstapplaatsen worden later bekendgemaakt.

 Geef je op, via voorzitter@comnoordbrabant.nl

Alvast dank,

 

Met vriendelijke Korpsgroet,

Klaas Haan

Voorzitter COM Noord Brabant

voorzitter@comnoordbrabant.nl

06-31948129

Kapelle

Kapelle

Son / Eindhoven

Son / Eindhoven

Weert

Weert