Afgelopen zaterdag 6 juni was het in Forth Orthen Den Bosch weer als vanouds gezellig bij de eerste samenkomst van de Brabantse onderafdeling NOB na weken binnenblijven.

De opkomst was goed en samen met het personeel was de bezetting bijna 30 pax.

Na een controle door de beheerder, opende John Frank de middag, met een toespraak op z’n Johns.

Ook was voorzitter Klaas Haan van COM Noord-Brabant aanwezig, die in een korte toespraak z’n waardering uitte voor het feit dat NOB weer een volwaardige onderafdeling is. Vervolgens werd er een drankje aangeboden en zat de sfeer er meteen goed in. Ook nu bleek er weer een enorme behoefte om mooie verhalen van weleer te delen. Buiten werd nog even rondgekeken naar de mooie locatie waar NOB gebruik van mag maken. De foto’s op de site maken het verhaal compleet. Rond 16.30 gingen de meesten weer huiswaarts.

NOB bedankt voor de gastvrijheid. Echt op zijn Brabants.

 

Perry Foxen,
ad interim-secretaris COM Noord-Brabant,
secretaris COM- OA Eindhoven.

Foto’s 6 juni