Beste Brabantse sobats,

Een Paasboodschap in het Coronatijdperk is geen gemakkelijke en brengt ons ertoe ons serieus te bezinnen op onze houding in deze bizarre tijd. Vooral in Brabant, waar de meeste slachtoffers en besmettingen te betreuren zijn. We leven mee met de getroffenen en hopen dat het begin van de gesignaleerde kentering zich doorzet.

Met Pasen wordt de herrijzenis van Jezus uit de dood gevierd. We beleven die dagen doorgaans als een gezellige reünie van familie en vrienden.

Helaas beperkt de corona-crisis ons in onze vrijheid omdat we ons hebben te houden aan de RIVM-richtlijnen en de maatregelen die het kabinet heeft afgekondigd. We kunnen Pasen dus hoogstens ‘sociaal afstandelijk’ vieren. Met die anderhalve-meter-wereld zullen we het nog wel enige tijd moeten doen.

Het bestuur van COM Noord-Brabant spreekt de wens uit dat u de paasdagen, ondanks de huidige contact-beperkingen,op passende wijze zult kunnen vieren.

Let goed op uzelf, uw naasten en blijf vooral gezond.

 

Met vriendelijke Korpsgroet,

Klaas Haan

Voorzitter COM Noord-Brabant