Korpsvrienden. Honderden COM-leden hebben al een genoten van de hartelijke sfeer bij de Brabant Reünie. Die heeft inmiddels ook buiten onze provincie een goede reputatie.

Mocht u daar nog nooit zijn geweest, dan hebt u wat gemist. Herinneringen met vroegere maten ophalen bij een gezellig glas, dansmuziek en een goed verzorgde Indische maaltijd, laten de tijd voorbij vliegen. We zien ook steeds vaker jongere COM-leden, zelfs als ze nog in actieve dienst zijn. Dat geeft onze reünies een sfeer die zich niet uitsluitend concentreert op het ‘old boys network’. De organisatie zorgt er altijd voor dat u niet moeilijk hoeft aan te reizen en op tijd weer thuis bent.

U en uw partner zijn ook deze keer van harte uitgenodigd voor de Brabant Reünie. Die wordt dit jaar wat later gehouden dan tot nog toe. Daar zijn goede reden voor. In de eerste plaats wilden we die niet laten samenvallen met de Fak Fak-reünie, om iedereen de gelegenheid te bieden naar de Brabantse ontmoeting te komen. De tweede reden is dat COM Noord-Brabant voorlopig een ad interim-bestuur heeft, dat zich eerst moest inwerken nadat het zittende bestuur plotseling was afgetreden. Dat kostte uiteraard tijd. En omdat we hechten aan kwaliteit en de voorbereidingstijd voor een reünie in november voor ons te kort was, is die verplaatst naar:

Zaterdag 11 januari 2020

LOCATIE: vliegbasis Gilze-Rijen, Rijksweg 121, 5121 RD Gilze Rijen. We combineren de Brabant Reünie deze keer met de gebruikelijke NIEUWJAARS-RECEPTIE. Ideaal dus voor een ontmoeting met sobats die u wellicht in jaren niet hebt gezien of gesproken.

Programma voor deze muzikaal omlijste dag:

* 11.00 uur                   ontvangst gasten met koffie/thee en cake
* 11.15 uur                   welkomstwoorden opening voorzitter a.i.
* 12.30-14.00 uur    ‘blauwe hap’ en verkoop lootjes voor loterij
* 14.30 uur                   huldiging eventuele jubilarissen
* 15.15 uur                   trekking loterij
* 16.00 uur                   sluiting

Deelnemerskosten: € 17,50 per persoon.

Hoe te handelen:

U maakt uiterlijk op 31 december 2019 € 17,50 per COM-lid, partner en/of introducé(e) over op rekeningnummer NL55INGB0007576379 ten name van Contact Oud Mariniers afdeling Brabant onder vermelding van: Reünie2020, uw voor-en achternaam, geboortedatum en de persoonsgegevens van uw partner/introducé(e).

Let op!! Ook het nummer van uw ID-kaart/paspoort bij inschrijving vermelden.

Omdat wij te gast zijn op een militair complex is het uit veiligheidsoverwegingen nodig vooraf alle namen van onze gasten te kennen. Staat uw naam niet op de deelnemerslijst dan mag u het kazerne terrein niet op. Meldt u zich bij binnenkomst aan de poort met een geldig legitimatiebewijs. Paspoort/ID kaart/rijbewijs. Voor meer informatie kunt u terecht bij: De secretaris COM Noord-Brabant a.i. (secretaris@comnoordbrabant.nl)

Het Brabantse interim-bestuur doet er alles aan om de reünie de sfeer en de kwaliteit te bezorgen die dit jaarlijkse evenement verdient. Een grote opkomst van reünisten zien we als de grootst mogelijke waardering voor ons voorbereidend werk.

Tot ziens op de reünie,
Bestuur a.i. COM Noord-Brabant

Foto’s: Archief COM Noord-Brabant